Schweiz säkrar viktig seger mot Ungern i EM 2024

Schweiz säkrade en avgörande 3-1-seger över Ungern i grupp A med mål i första halvlek av Kwadwo Duah och Michel Aebischer. Trots ett mål från Barnabás Varga i andra halvlek beseglade Breel Embolo segern för Schweiz med ett mål på stopptid. Ungern, känt för sitt starka försvar, kämpade mot Schweiz anfall.

Ungern, som kvalificerade sig till EM 2024 utan att släppa in många mål, möttes av en okaraktäristiskt slarvig defensiv prestation i den här matchen. Trots att de förbättrades allt eftersom spelet fortsatte kunde de inte övervinna Schweiz erfarna lag. Efter att Vargas mål gav Ungern lite fart, säkrade Embolo segern för Schweiz med ett vältaget mål.

Segern placerar Schweiz på andra plats i grupp A, efter Tyskland som besegrade Skottland med 5-1. För fler nyheter och uppdateringar från CNN kan du skapa ett konto på deras hemsida.