Resultat från cuploppet på Las Vegas Motor Speedway: Vem kom ut på topp och vem föll till kort

Cuploppet på Las Vegas Motor Speedway på söndagen visade upp både vinnare och förlorare. Kyle Larson var en klar vinnare i loppet, ledde anmärkningsvärda 181 varv, svepte båda etapperna och säkrade vinsten. Denna seger markerade hans andra dominerande vinst i rad i Las Vegas och hjälpte honom att gå till etta i poängställningen. Noah Gragson stack också ut med en sjätteplats, hans andra topp 10 under säsongens tre första lopp.

Hendrick Motorsports kom fram som ytterligare en stor vinnare, efter att ha vunnit två av säsongens tre första lopp. William Byron vann Daytona 500, och Kyle Larsons seger i Las Vegas bidrog till lagets framgång. Detta är åttonde gången Hendrick Motorsports vinner två av de tre första tävlingarna på en säsong. Organisationen har också varit dominerande i Las Vegas, med vinster i fyra av de senaste fem loppen på banan.

Ryan Blaney och Tyler Reddick var också vinnare i söndagens race. Blaney, den regerande cupmästaren, slutade trea för andra loppet i rad. Reddick, som hade en långsam start på säsongen med bara 31 poäng i de två första loppen, gjorde 53 poäng i Las Vegas med sin tvåa. Detta katapulterade honom från 25:a i poäng till 12:a.

Å andra sidan fanns det anmärkningsvärda förlorare i loppet. Bubba Wallaces team ställdes inför utmaningar när de försökte ta bort en låsmutter från det vänstra framdäcket, vilket fick dem att förlora flera varv och sluta på 35:e plats. Zane Smith hade ett tufft lopp och slutade på 36:e plats i Las Vegas efter att ha placerat sig på 35:e plats i Atlanta. Christopher Bell följde upp en 34:e plats i Atlanta med en 33:e plats i Las Vegas, och upplevde problem med ett punkterat däck och snurrade ut under loppet.