NASCAR-schema för torsdag på Daytona International Speedway

NASCAR Cup Series-förarna är planerade att vara på banan på torsdag kväll för att sätta upp laguppställningen för säsongsöppningen Daytona 500, som äger rum den 18 februari klockan 14:30 ET. Förarna kommer att delta i de två Duell-tävlingarna som kommer att avgöra rad två till 20. Den främre raden bestämdes av onsdagens enbilskval. Förra året vann Joey Logano det första duellloppet, medan Aric Almirola vann det andra duellloppet, och båda förarna gjorde 10 poäng och säkrade platser på andra raden. Zane Smith och Conor Daly låste också in sig i Daytona 500 i två icke-chartrade bilar. Förare från ARCA Menards Series och Truck Series kommer också att vara på banan på torsdag, och de kommer att delta i sina första träningspass inför säsongsöppningen.

Vädret på torsdag förväntas vara mestadels molnigt, med en högsta temperatur på 65 grader och 3 procents chans för regn under Duell-tävlingarna. Garaget kommer att vara öppet från 06:00 till 18:00 för ARCA Menards Series, från 10:00 till 19:00 för Truck Series, och från 16:00 till 23:00 för Cup Series. Dagens banaktivitet kommer att inkludera träning i ARCA Menards Series från 16:05 till 16:55 (ingen TV), Truck Series träning från 17:05 till 17:55 (FS1), Cup Series Duell race ett klockan 19:00 (FS1) , Motor Racing Network, SiriusXM NASCAR Radio) och Cup Series Duel race två klockan 20:45 (FS1, Motor Racing Network, SiriusXM NASCAR Radio).