Modrić hamnar i ett hett argument med domaren och ifrågasätter deras behandling: ”Varför behandlar du mig så här? Jag kan inte säga något till dig”

skriv om detta innehåll och skapa stycken
Luka Modrić spelade 70 minuter i Real Madrids seger mot Cadiz i den 14:e omgången av La Liga (3-0), assisterade ett mål och lämnade sedan matchen med en muskel. Läget är av allt att döma inte allvarligt, tränaren Carlo Ancelotti avslöjade att det med största sannolikhet beror på trötthet. På åtta dagar var Modrić en starter tre gånger i rad och spelade 174 av möjliga 180 minuter för landslaget. ”Luka spelar som om han var 25” Innan han lämnade matchen, under andra halvlek, hade Modrić ett hårt argument med domaren Guillermo Cuadro Fernández, som uppenbarligen inte tillät honom att kommentera besluten. – Jag protesterade ingenting. Men kan du behandla mig så – sa Modrić i en inspelning publicerad av Movistar Plus television. – Jag protesterade mot dig tre gånger, men jag visade dig aldrig respektlöshet. Och jag får inte prata – fortsatte Luka. Cuadra Fernández gav två gula kort till Reals spelare i första halvlek (Federico Valverde och Ferland Mendy), medan Cádiz-spelarna inte fick några. I den senaste El Clásico som Real vann i Barcelona med Modrićs assist, var det samma som domaren var ansvarig för VAR och kommenterade inte den eventuella straffen av Ronald Araújo på Eduardo Camavinga. Han utförde samma plikt i matchen mellan Atlético och Real (3-1), där han inte varnade domaren för ett eventuellt regelbrott på Jude Bellingham innan Álvaro Moratas mål, skriver Marca.