Milwaukees förlust med säsongens bästa prestation från Giannis, Atlanta säkrar spännande seger över det tuffa Orlando-laget

Giannis Antetokounmpo hade sin bästa prestation för säsongen och gjorde 54 poäng med 12 returer och tre assist, men Milwaukee Bucks förlorade fortfarande på vägen i Indiana med 126-124. En minut före slutet missade Antetokounmpo en passning, och sedan en halv minut innan tiden gick ut tog Mathurin bollen från honom. Båda gångerna hade Bucks ett anfall med ställningen oavgjort 122-122 men misslyckades med att ens skjuta på korgen. The Bucks spelade utan den skadade Damian Lillard och kunde vända matchen till sin fördel efter att Indiana hade ett övertag på 18 poäng under den första kvarten. Men Tyrese Halilburtons prestation med 29 poäng, tio assist och sex returer hjälpte Indiana att säkra segern.

I kvällens andra match knep Atlanta en 120-119 vägseger över Orlando med en trepoängare av Dejounte Murray i den sista halvminuten. Orlando hade ett anfall för att vinna matchen men missade en trepoängare, vilket gjorde att gästerna kunde ta en retur och vinna. Trae Young var den enastående spelaren och gjorde 41 poäng med fyra returer och åtta assist, inklusive den för vinnarkorgen. Johnson lade till 19 poäng med nio returer, medan Suggs var den mest effektiva spelaren på andra sidan med 21 poäng, två returer och en assist.