Lamar Jackson var mycket högljudd med sin frustration under halvtid på lördagen

I halvtid av lördagens match mot Texans var Ravens quarterback Lamar Jackson inte nöjd. Trots att Ravens-försvaret stängde av Houston-anfallen, gjorde en kickoff-retur touchdown och lite slarvigt spel från Ravens-anfallen ställningen oavgjort 10-10 efter 30 minuters spel. Jackson erkände att han gjorde ”mycket förbannelse” under sitt halvtidstal till sina lagkamrater eftersom han uppmuntrade dem att spela bättre fotboll.

Efter pausen ledde Jackson med gott exempel när Ravens gjorde alla 24 poäng i andra halvlek. Jackson sprang för två touchdowns och kastade ytterligare en i 34-10-vinsten över Texans. Ravens tränare John Harbaugh berömde Jacksons prestation och sa: ”Lamar gjorde ett bra jobb. Mycket av det var hans tanke också. Han var över allt – vad vi kände att vi behövde göra i andra halvlek.

Med förväntningarna på att bli utsedd till MVP för andra gången nästa månad, finns det få prestationer kvar för Jackson att uppnå annat än att vinna en Super Bowl. Lördagens prestation flyttade honom och Ravens närmare det målet.