Juventus vinner Serie A-titeln i en spännande slutmatch

Juventus fotbollsspelare säkrade en dramatisk 2-1 (1-0) bortaseger mot Monza i den första matchen i den 14:e omgången, vilket placerade dem i toppen av den italienska mästerskapstabellen. Juventus tog ledningen i den 12:e minuten med ett mål av Rabiot, som gjorde mål med en nick efter en hörna. Resultatet förblev 1-0 fram till stopptid, då Carboni gjorde mål för Monza i den första minuten. Gatti lyckades dock säkra vinsten för Juventus i den fjärde minuten av stopptiden. Ledande Juventus har 33 poäng, en mer än tvåan Inter.

I tyska fotbollsmästerskapet besegrade Koeln Darmstadt med 1-0 (0-0) som gäst i den första matchen i den 13:e omgången. Målskytten av det värdefulla målet var Selke i den 60:e minuten, vilket resulterade i att Koeln flyttade till 15:e plats i tabellen. Bayer från Leverkusen ligger just nu i toppen av tabellen med 34 poäng.

I det franska fotbollsmästerskapet säkrade Reims en 2-1 (2-0) seger mot Strasbourg. Hemmalaget säkrade ett övertag med 2-0 i första halvlek med mål av Richardson och Daramy, medan Gameiro senare reducerade till 2-1. Femte Reims har nu 23 poäng i tabellen.

I det spanska fotbollsmästerskapet besegrade Las Palmas Getafe med 2-0 (1-0) som värd i den första matchen i den 15:e omgången. Målen gjordes av Araujo och Herrera, vilket säkrade Las Palmas åttonde plats i tabellen. Real Madrid och Girona ligger för närvarande i toppen av tabellen med 35 poäng vardera.