Jakirović: Det är tufft att vara Dinamo-fan idag! Zekić: Vi har aldrig haft så många möjligheter här.

Dinamo uppnådde ytterligare en seger och besegrade Osijek med 2-1 i derbyt i den 16:e omgången. De ”blå” gjorde ett mål i den 91:a minuten, vilket gjorde segern lycklig och skicklig. Folket i Osijek presenterade sig väl i Maksimir och visade tapperhet och beslutsamhet. Men turen var inte på deras sida den här gången. På presskonferensen var Sergej Jakirović och Zoran Zekić på olika humör.

Jakirović berömde spelarna för deras maximala insats och betonade vikten av att inte ge upp förrän i sista sekund. Han erkände också vikten av spelarna som tränade under pausen, inklusive matchens hjälte, Vidović. Han diskuterade också effekterna av Bruna Petković och sa att han visade hur mycket laget hade saknat honom. Han erkände att laget gjort misstag i backlinjen, men tror att tur eller olycka kommer att jämna ut sig i slutändan.

Zekić gratulerade Dinamo till segern och diskuterade de missade möjligheterna i matchen. Han uttryckte stolthet över Mladi Matkovićs prestation och hans potential som spelare. Zekić reflekterade också över den press som laget kände och behovet av att arbeta hårt för att förbättra. Han konstaterade att hans lag hade skapat fler chanser än väntat och erkände pressen och utmaningarna som spelarna ställs inför.