Futsal Dinamo segrar mot Torcida i Sports Center som upptakt till derbyt

Från 18:30 kommer alla ögon i den kroatiska fotbollsgemenskapen att riktas mot Poljud, då det efterlängtade derbyt mellan Hajduk och Dinamo äger rum. Denna match anses vara den största rivaliteten i kroatisk fotboll.
Före denna sammandrabbning möttes Futsal Dinamo och Torcida i den andra omgången av den första HMNL. Matchen ägde rum på Dom sportsova inför 700 fans. Futsal Dinamo gick segrande ut med en 1-0-vinst tack vare Luka Perićs mål i den andra minuten av matchen. Under hela matchen visade Dinamo ett litet övertag när det gällde initiativet, men gästerna gjorde en fin insats i andra halvlek efter en något svagare inledning.
I de avslutande ögonblicken av matchen hade Antonio Repić en klar möjlighet att göra mål, men Dinamo-målvakten Ante Piplica gjorde en avgörande räddning och säkrade en värdefull seger för Zagreb-laget.